Respect verdien je door te doen!

Gepubliceerd op: 14 april 2022

Pim Govers VAEX The Truck Traders

Door Pim Govers | CEO VAEX The Truck Traders

Een blog schrijven is eigenlijk niets voor mij. Want waar moet ik het over hebben? De aantallen, winstpercentages en omzetcijfers van 2021? Die zijn indrukwekkend, maar zeggen weinig over wie The Truck Traders zijn. Of over onze manier van werken en de relatie met onze klanten en leveranciers. Zonde. Want die relatie, daar draait het voor mij juist om.

Elkaar iets gunnen

Ik vind dat je elkaar in de handel iets moet gunnen. Daarbij is het niet belangrijk of iemand twee, twintig, of tweehonderd auto’s per jaar koopt. Het gaat om afspraken nakomen en waardering tonen, over en weer. Van elkaar weten dat het totaalplaatje klopt. Echt samenwerken, dagelijkse dingen oplossen en dan ook nog wat aan elkaar verdienen. Dat is een mooie basis om een relatie op te bouwen.

Snelheid telt

Ook belangrijk: altijd de eerste zijn. Echt altijd. Op zondagavond vertrekken en op maandag om 6.00 uur bij iemand op de stoep staan. Het ontbijt dat je krijgt smaakt extra lekker en je laat zien dat je moeite doet. Bijkomend voordeel: als andere in- en verkopers arriveren, heb jij al goede zaken gedaan. Wat dat betreft zijn we goed opgevoed in de veehandel, waar om 9.00 uur ’s ochtends al bergen werk verzet zijn.

Oprechte aandacht

Doorpakken, kwaliteit leveren en de mensen om je heen oprechte aandacht geven: daar gaat het om. Door kleine en grote daden samen een band opbouwen en beloftes altijd nakomen. Vanuit die visie werken ook de teams van The Truck Traders en BUFFL Customizers. En onze mooie resultaten komen daaruit voort.

Respect verdienen

Zowel in mijn privéleven als zakelijk geldt: voor mensen die dicht bij me staan, ga ik door het vuur. En zij hopelijk ook voor mij. Maar die band bouw je niet op door met cijfers te strooien in een voorwoord. Of door aan een klant je dure auto te laten zien. Respect krijg je ook niet op social media. Respect verdien je door gewoon te doen.

Bron: thetrucktraders.blog/respect-verdien-je-door-te-doen/